Najnovšie recenzie zo sekcie Bazénové vysávače
o.k.
- Na malý bazén postačuje.
- Nepotrebuje žiadne hadice, vysávanie bazéna nie je tým obmedzované.
- Okamžité použitie.
- Nie sú pribalené batérie, nutné dokúpiť.
- Stojí na mieste
Kvalitný produkt. Dobrá cena.
- Povysava aj drobny piesok. Najlepsie s obdlznikovou nasadkou bez stetin.
- Pri uplnom nabiti krasne saje, treba s nim pracovat pomaly kvoli rozvireniu spiny vo vode. Pouzivame na pravidelnu udrzbu v ciastocne zapustenom kruhovom bazene priemer 4,6m.
- Dostatocne dlha teleskopicka tyc.
- Nasadky so steninami su vhodne na pozametanie prilepenej spiny.
Pri narazovom cisteni treba casto prepierat filtracne vrecusko (ked je prazdne, lepsie saje). Vhodnejsi skor na pravidelnu udrzbu. Pri vyberani z bazena (automaticke vypnutie) je lepsie zakryt hubicu, nakolko cast vody so spinou sa vyplavi naspat do vody (v sacej nasadke je zaklapka).
- žiadnu som nenašiel
nikdy viac tento produkt ani za 10EUR nadobka na nečistoty vobec nedrži sama vypadava všetko je velmi slabe nasavacia hubica sa stale prevracia ručka je kovova a velmi slaba pri silnejšom zatlačeny sa ohyba redukcia na nasadenie hadice mala zly zavit nešla naskrutkovat bez prerezania zavitu hadice vypadavaju nemaju žiadne pasky na zaistenie alebo ich podtlak stahuje za 40eur som nečakal zazraky ale to teda tiež nie ale ak to už date nejako dokopy tak potom to ako tak ide
- Dokladne vycisti bazen a prefiltruje vodu, maximalna spokojnost.
- Spokojnosť, ušetrí čas a voda v bazéne má výbornú kvalitu
o.k.
veľmi dobra kúpa, lahka manipulacia, zatiaľ žiadna nevýhoda
- Veľmi slabý výkon, pomalý chod, vysáva asi len lístie a väčšie nečistoty.
- Skutočne to funguje
Zatiaľ som max. spokojný. Susedia, ktorí majú ten istý vysávač mi poradili, že funguje ako má a tiež sú max. spokojní.
- Nefungoval.
- Nebola mozna vymena, posledny kus.
- Dosť labilny vysávač. Mohlo byť o jeden až dva závity viac, nakoľko sa pri väčším pritlačení uvoľní
Jednoduchá obsluha a čistenie. Perfektná filtrácia - 20 mikrónov, úplne čistý bazén :)
- Bazén vysáva spoľahlivo -ľahká údržba
Nie je žiadna
S vysavačem sem spokojena, vyčistí pěkně dno i boky.
ešte som nič nedostal čo mám hodnotiť?
Prišiel mi bez rukoväde a hadic inač okl
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »