Najnovšie recenzie zo sekcie Bazénové vysávače
Funguje ako má
- najlepšia cena
- pekne vyčistí celý bazén
- stojan je fajn príslušenstvo
- robí to čo má...
- sací výkon je na slušnej úrovni
- dĺžka cyklu čistenia je úmerná veľkosti bazéna... cca 11m2 je uprataných za cca. 45-60 minút
- že som ho nekúpil skorej
- v tejto cenovej kategórii nelezie po stene :-( - väčšina bordelu je aj tak na dne :-)
- 20 micr.filter je za príplatok... i napriek tomu ho odporúčam kúpiť. Niektoré e-shopy ho majú ako darček :-)
Vysávač funguje spoľahlivo, mohol by mať dlhšiu tyč a nabíjačku.
Vynikajuci vyrobok... pracujete i ked oddychujete!!
Mate cas na posedenie pri kavicke ci TV a robot pracuje za vas, skvele!!!
- Jemný kal s externým vysávačom neodstranite
za porovnateľný čas s inými vysávačmi vyčistil bazén k spokojnosti
Reakcia obchodu roboticky-vysavac.sk
ďakujeme Vám za nákup u nás a napísanie recenzie. Sme radi, že robot slúži k Vašej spokojnosti.
S pozdravom,
prekvapivo účinný....
Vynikajuci
- kvalitné čistenie bez starostí
Mám bazen nadzemný,skladací 4,78 priemer,1,22 výška
po zvážení som kúpil tento automatický vysávač,som spokojný,niekedy treba dať 2 cykly,ale odvtedy mám čistú vodu bez starostí
- Ľahký a šikovný vysávač, nutný jemnejší filter (20mic), vezme aj najjemnejší prach.
Dobý produkt za rozumnú cenu
- Idealny pristup k filtru
- kartac len na jednej strane, pri ,,cuvani,, nezoberie vsetky necistoty pri stene
Pouzivam len s 20mic filtrom, vtedy je perfektny
Nie je to dobre, lebo to iba spôsobí, že na virivke upcha filter a treba potom oplachovat a čistiť viac krát aj filter.
- dobre vysáva
- nepasuje mi redukcia na pripojenie
- Jediny v tejto cene, ktory ma 2 aktivne kefy (vpredu aj vzadu). Konkurencia v tejto cene ma vzdy iba 1 aktivnu kefu.
- Vrecko s filtraciou 70 mikronov. konkurencia standardne dava 100 mikronove filtre.
- 70 mikronove filtracne vrecko zachyti nielen pevne necistoty, ale aj ilovite mastnoty, ktore ani pieskova filtracia nedokaze zastavit a vypusta ich naspat do vody. Mam odskusane a s tymto vysavacom a ich 70 mikronovym vreckom som to odstranil. Na niekolko krat, ale postupne zachytava na latke aj tie mastnoty.
- POMALSI a TAZSI ako ine novsie modely. Beriem to ako vyhodu, pretoze tie rychlejsie je vidiet na videach, ze ako su rychle a lahsie a tym padom ich pridvihuje. Ked su pridvihnute, tak kefa necisti dno bazena, len ju kruti vo vode nedvihnutu.
- 2 aktivne kefy pomahaju lepsie si poradit so stenami do vysky 40 cm, pretoze novsie modely, ktore maju iba 1 kefu, dokazu na stenu vyjst a vycistit ju len ked idu v spravnom smere. V smere cuvania si so stenou nevedia poradit. Cize v konecnom dosledku aj ked vysaju bazen rychlejsie, budete ho musiet spustit viac-krat.
- Trochu otravne cistenie vrecka, ale ako darcek mi BAZENIK.sk pribalil este jedno take vrecko zadarmo, takze nieje problem kym je jedno v prani, pouzit nahradne.
- Vysavac nema system podla ktoreho chodi po bazene. Cize niekedy sa stane, ze mozno nejake miesto - hlavne nejaky roh vynecha. Ale to sa naozaj stalo len velmi malo.
Starsi model, ale odskusal som najprv poziciavanim si od znamych a aj ked je starsi, je v tejto cenovej kategorii jednoznacne najlepsi. Ako jediny ma 2 aktivne kefy aj vpredu aj vzadu, chodi pomalsie, takze jednak preciznejsie vycisti kefami dno a vdaka tomu ze je asi o 2kg lahsi ako nove modely, tak ho pri jeho pomalsej rychlosti nepridvihuje napor vody. Okrem toho, tym ze vsetky tieto vysavace chodia striedavo dopredu a dozadu bez nejakeho systemu a v tejto cenovej kategorii maju iba 1 aktivnu kefu, pozrite si videa na youtube a najdete aj take, kde sa "prekecnu" a ukazu, ze ked vysavac pride ku stene cuvanim, cize nie kefou ku stene, tak na stenu nedokaze vysplhat, pretoze 1 kefa vzadu ho nedokaze vytlacit. Tento model SPRING ma aktivne kefy 2 a v ktorom kolvek smere pride ku stene, dokaze na nu vysplhat. Dokonca aj ten splh na stenu je pomalsi, takze ta stena do vysky 40 cm je kvalitnejsie vysuchana ako tie s 1 kefou ktore napr. pri ceste spat zo steny doslova ako keby spadnu.
- Dĺžka hadíc... Kolieska...
- Nieje až tak UNI... Pre všetky bazény u nás predávané
Bolo mi treba upraviť pripojenie...
Da sa, za tu cenu ok.
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »