Najnovšie recenzie zo sekcie Bazénové vysávače
Zatiaľ nevidím nedostatky
- Vôbec nevysava, nepohybuje sa stojí na jednom mieste.
Vysávač si beha kade chce, nevydáva schody na bazéne, ani väčšie necistoty. Maximálne nevyhovujúci.
- Nefunguje, poslali mi špinavý a pokazený výrobok
Určite odporúčam, perfektný nápad. Vyčistí skutočne ako v popise.
- Jemný filter v cene
- Doprava zdarma
- Slúži k čomu má
Dobře recenzie na daný produkt
Ľahký
Relatívne dobrá cena
je to naozaj lepšie ako ručné vysávanie cez filtráciu, naozaj to funguje. Nie je to 100 %, ale je to podstatne lepšie
Jednoduchá manipulácia, už po prvom použití bolo jazierko čisté a bez mazu na podlahe aj na stenách. Vysávač jednoznačne odporúčam.
Rýchle čistenie bez zbytočných hadíc. Ľahké vyčistenie filtra. Celková spokojnosť.
- Zatiaľ spokojnosť s tovarom.
- Na bazénové vysávače Kokido neexistuje servis
Menšia technická chyba na dobíjacom adaptéry-menšie otvory na redukcii
Za takú nízku cenu, je dobrý
Podľa mňa super vec na výrivky, zatiaľ spokojnosť
Zatiaľ funguje na 100%
- je nefunkclčný
vysávač nefunguje.prisiel som o vela penazi
- Dá sa s ním vysávať
- Zberné vrecko
- Napojenie na filtráciu
- Kvalita plastu
Konštrukcia vysávača by mohla byť v lepšom vyhotovení, hlavne čo sa týka zaisťovacích mechanizmov. Západka pre zaistenie nástavca na vysávač sa zatláča velmi ťažko a hrozí zlomenie plastu. Čo sa týka funkčnosti tak sa dá povedať, že splní účel. Hlavne s užším nástavcom sa dá pekne vyčistiť dno od nečistôt. Bol som prekvapený koľko nečistôt sa zachytilo v zbernom vrecku. Treba dať pozor aby bol vysávač celý ponorený pod vodou, pretože vrchná časť, kde je spojka pre napojenie na hadicu je otočná a nasáva sa cez ňu vzduch, čo spôsobí zavzdušnenie a zníženie výkonu.
- dobre vyčistí a za tú cenu super
- výborne pracuje
- Povysáva drobné aj väčšie nečistoty, čo sa mi s ručným vysávačom nepodarilo.
- čistenie bazéna je menej náročné a počas vysávania môžem robiť niečo iné.
- absolútne bez hluku
- nepovysáva schody a steny iba do svojej výšky
Tento vysávač som si objednala na odporučenie kamarátky a na základe dobrých recenzií na internete. Objednala som cez bazenik.sk, kde bol produkt najlacnejší a veľmi rýchlo bola objednávka vybavená.
Zatiaľ som s vysávačom spokojná, ale stihla som ho použiť iba raz.
- Funguje dobre
- funguje ako má
- tichý "makač"
- pre niekoho váha
S výberom som spokojný. Môj rámový kruhový bazén 3,6 m povysáva aj s lístím za cca 50 min. skoro na 100%.
Doteraz som vysával ručne napojený na filtráciu.
Má minimálny počet dielov na údržbu a aj nastavenie.
Jednoducho sa aj čistí i keď jemný zachytávací sieťkový filter treba niekedy prečistiť pod silnejším tlakom hadice.
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »