Najnovšie recenzie zo sekcie Bazénové vysávače
- rychlé a pohodlné vysávanie
Vysavac pouzivame dva tyzdne a je velmi dobry , mame bazen azuro z moutfildu a dokaze vycistit cele dno.
- Presne to co sme potrebovali. Napojili sme priamo na pieskovu filtraciu 6m3. Bazen je cisty. Funguje skvele
- Velmi dobry pomer cena/kvalita/vykon
Reakcia obchodu roboticky-vysavac.sk
ďakujeme Vám za nákup v našom eshope na https://www.roboticky-vysavac.sk... a napísanie recenzie. Sme radi, že robot slúži k Vašej plnej spokojnosti.
S pozdravom, www.roboticky-vysavac.sk
- maximalna spokojnost
- Keď behá hodinu v bazéne mohol by aj vykurovať.
Mám nadzemný bazén priemer 3,5 m kruhový , zastrešený,takže vysavač vysáva len vodný kameň s chlorinátora a trochu kalu. Takže mne postačuje.
- Chýba mi možnosť dokúpenia stojanu ( vozíka ) k tomuto modelu, kde by sa vedel vysávač lepšie uskladniť a vedela by sa bať aj jeho ústredňa. Škoda, že sa nedá nastaviť aj iný čistiaci proces - je len jeden a ten trvá 3 hod.
Veľmi jednoduché ovládanie, celkom ľahký, dobre vysáva, čiastočne aj okraj stien ( do 30 cm ) , vysáva precízne, cena a výkon splnili moje očakávania.
- dobrá cena
- Nečistí steny ako reklamuje výrobca
- celkom dobre to berie kal zo dna aj pekne vylezie na stenu
- kúpil som ho lebo na marimexe bol najlacnejší aj oproti podobným produktom
počas vysávania asi 6 hodín sa tri razy prevrátil a musel som ho napraviť ale to je zavinené hadicou, ktorá aj dosť ovplyvňuje jeho smer takže treba ho sem tam pozrieť a usmerniť smer vysávania inak v poho
- Jednoduchy ušetri čas
- Technické riešenie vysávača, nizka hmotnosť, slušná sacia sila,rotačná kefa,čistenie stien bazéna,ľahké čistenie vysávača po vybrati z bazéna
- Bez 20 mikr. filtra slabá účinnosť,problémy z čistením kútov a rohov,trochu vyššia cena
Odporúčam,slušný výrobok
Reakcia obchodu roboticky-vysavac.sk
ďakujeme Vám za nákup v našom eshope a napísanie recenzie. Sme radi, že robot slúži k Vašej spokojnosti. O filtry vieme, preto jeho dokúpenie i odporúčame (cena je aj tak oproti konkurenčným modelom veľmi dobrá).
S pozdravom, https://www.roboticky-vysavac.sk...
- Drahý
- výborný vysavač
- vidíte nějaký důvod, proč by měl vysavač u nás a na Slovensku 1100€ a v Německu jen 699€?
Doporučuji nákup tohohle vysavače, ale ne za předražené české a slovenské ceny.
Nakupte v Německu a použijte nějakou přeposílací službu, která výhodně přepošle Vaše zásilky z Německa např. McPosta.cz
Balík máte doma za pár dní.
Ja som daleko nakup cez internet je prima
- super
- super, chodí si sám, nepotrebujem ho ani sledovať.
obrý deň,
ďakujeme Vám za nákup u nás na https://www.roboticky-vysavac.sk... a napísanie recenzie. Sme radi, že robot slúži k Vašej plnej spokojnosti.
S pozdravom, www.roboticky-vysavac.sk
Bazén povysával dočista, vyčistil aj steny. Jeho údržba je jednoduchá, nie je hlučný.
- ...prakticky...
- jednoduchý a výkonný
- Bazén vysáva na 100 percent
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »