Najnovšie recenzie zo sekcie Bazénové vysávače
- Naozaj perfektný
Super robot :-)
- málo roboty
Neodporucam
- Bol za solidnů cenu, pouprata aj steny. Zatial bez porúch (rok aj pol)
- farby
Skvelý !!
Som velmi spokojný
- Všetko
- Nič.
Skvele upratuje.
Jednoduchá obsluha.
Tento M5 je snáď trochu drahši, ale oplatí sa. V porovnaní s vysávačmi u susedov je neprekonateľný.
- Pekný, pomerně ľahký
- Naprosto zmatečný nesamostatný automat.
Zlý
- je dobrý na vysávanie
- dobré by bolo k tomu aj nejaké umelé rybárské čižmy
je dobrý
- ??
- Stále upchatý filter, niektoré miesta vynecháva, ...
zklamanie
- Nerobí, čo nám bolo sľúbené.
veľké sklamanie
odporucam
- Bez práce čistý bazén, pro mě i bez starostí, protože to naše šestnáctiletá dvojčata baví obsluhovat a už 2 roky se starají oni.
2 roky bez problémů a závad
- Nebol ani drahý a dobre odsáva všetko.
Odporucam
- N fotografii dobre vyzerá.
- Zle upratuje, nevládze na steny.
Zlý výber.
- No toto sa vobec nepodarilo. To už je lepšie kúpiť poloautomat.
nedoporučujem
- Špinu rozvíri, po ukončení roboty jej tam polovica zostane. Okolo stien všetka.
Neodporúčam.
- Vobec neurobí poriadok medzi dnom a stenou bazéna. Je vidno nevyčistené prúžky. Dal som ho na servis, všetko trvalo veľmi dlho.
Som zklamaný.
- Vlastníme rodinný hotel, který má vnitřní wellness s bazénem a přes léto venkovní bazén s přihřívanou vodou. Od té doby, co jsme si koupili tohoto pomocníka, je hygienická kontrola spokojená s kvalitou vody v bazénech a nikdo je nemusí přes noc "šůrovat".
Investice do tohoto vysavače se opravdu vyplatila, v konečném součtu jsme ušetřili za přesčasy, které údržba musela bazénu věnovat.
- Mám taký bazén s roznymi zákrutami aj sedákmi. Kde nevie upratať sám, moj syn to s radosťou dokončí - posiela ho ako autíčko na dilkové ovladanie.
Spokojnosť.
- Urobí pomerne veľa roboty za veľmi prijatelnú cenu
Doporučujem
- cenovo vyhodny a k cene aj slusne vysava
- dlha hadica
produkt som si vybral lebo vyhovoval mojim poziadavkam aj cene. Problem s odvzdusnenym sa da vyriesit, ze hadicu pripojite na opacny koniec filtra a ten automaticky vysaje vzduch a nemusite ho zlozito vypustat
Zobrazujem 481 - 500 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 24 [ 25 ]