Najnovšie recenzie zo sekcie Bazénové vysávače
- kvalitné spracovanie, vysoký výkon, možnosť 20 mikrónového filtra na drobné nečistoty (napríklad pri zakalenej vode a použití vločkovača tento vysávač zachytí úplne všetko)
Tento typ vysávača je úplne nanič! Keď prechádzam po dne bazéna, kefky rozvíria všetko a neodsaje takmer nič. Po 1 minúte som výrobok označil ako jednu z najhlúpejších vecí, ktoré som kúpil. Skúsil som odobrať pár kefiek, ostatné som skrátil o polovicu, aby bola hlavica bližšie ku dnu a lepšie nasávala, ale zbytočne. Ostávam teda pri vysávaní s hadicou a dlhšom zabavaní sa....
Spokojnost.
Po vlockovani som povysavala všetok usadený kal, žiadne pripajanie k filtracii, ziadne baterky ani nabijanie, za mňa super, mam bazen s priemerom 4,5 m, tak mi to zabralo trochu času, ale vysledok ma ohromne prekvapil
- Motor vydrzal asi 4 minuty a to s velmi malou sacou silou. Doba nabijania mi trvala vyse dna!
Slabá kvalita produktu.
- v principe funguje, vydrzi behat 1h, jednoducha udrzba
- dlhe nabijanie baterie 5h, vysavanie slabe, pozbiera asi 20% spiny
+ v principe funguje, vydrzi behat 1h, jednoducha udrzba
- dlhe nabijanie baterie 5h, vysavanie slabe, pozbiera asi 20% spiny
# za tu cenu slabe
Naozaj vycistí vsetko
Pripojovacia hadica je z veľmi slabého materiálu. Podtlak ktorý vzniká v nej pri vysávaní ju doslova tak sploštil , že zariadenie je nefunkčné.
V popise je písané, že zariadenie obsahuje tri adaptéry na napojenie na filtráciu.
Pritom je tam len jeden adaptér. Ja som potreboval napojenie na filtráciu cez skimmer. Tak som si ho musel nakoniec zakúpiť inde. Avšak aj tak to nefunguje pre slabú hadicu. Tak si asi idem niekde zas zakúpiť poriadnu hadicu. Celé zle...
Tovar mi nebol ešte doručený
- Celkom šikovný pomocnik
- Pekne pozbiera malé nečistoty zo dňa bazena
- Trocha ťažšie sa šrobuje a odšrobuje teleskopicka tyč.
- Je to perfektný vysávač, nabíjateľný. Berie aj usadeniny, naozaj odporúčam. A hlavne, neubúda vám voda z bazéna.
Funguje na jednotku, splnil všetky očakávania.
- vysával asi 2 týždne
- teraz sa ani nepohne
zlá kúpa
praktický pomocník, ľahká manipulácia, dlhá výdrž batérie
Vysáva :)
Nič moc.
- Nepovysava piesok
- Umývanie stien je veľmi dobrá vlastnosť a tiež čistenie hladinovej čiary na stene bazénu je urobené veľmi sofistikovane.
- Zariadenie po ukončení vysávania musím dodatočne ručne vypnúť. Inak zostane riadiaca jednotka pod napätím, svieti silné modré svetlo a jednotka sa zbytočne prehrieva. Iné vysávače sa automaticky vypnú. Vysávam prevažne v noci a vadí mi to.
- Nie je možné opätovné spustenie vysávača bez predchádzajúceho vypnutia.
Pri vysávači tejto cenovej kategórie by to nemal byť problém.
- Super9
- Nepovysáva rohy bazéna
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »